Ulei Compresoare AGIP DICREA S 150

Ulei AGIP

Acest ulei Compresoare - AGIP DICREA S 150 este un lubrifiant complet sintetic, pe baza de poliglicoli, realizat special pentru a satisface lubrifierea in cele mai bune conditii a compresoarelor de gaze naturale, GPL, amoniac, freoni etc.
Proprietati si performante:
* AGIP DICREA S 150 este solubil in apa. Ca urmare, aceasta constitue un avantaj in cazul instalatiilor de aer comprimat unde trebuie eliminat uleiul antrenat in aerul evacuat.
Aceasta operatie se face foarte simplu, prin spalare cu apa.
* in cazul comprimarii gazelor umede, produsul asigura o lubrifiere buna chiar in prezenta umiditatii.
* Produsul poseda o buna stabilitate chimica la temperaturi ridicate, prevenind formarea depunerilor carbonoase sau sub form a de gume.
* AGIP DICREA S 150 este caracterizat printr-un punct de curgere coborat, un indice de viscozitate ridicat si prin aceea ca este compatibil cu toate tipurile de cauciucuri naturale si sintetice.
Specificatii si aprobari:
AGIP DICREA S 150 satisface cerintele prevazute de specificatiile SULZER.
Utilizari:
AGIP DICREA S 150 se foloseste cu succes in compresoarele care vehiculeaza gaze diferite (gaze naturale, GPL, freoni, butadiena, clorura de vinil etc.), cand se impune ca lubrifiantul sa nu aiba efecte asupra gazului comprimat (cum ar fi, de exemplu, in cazul compresoarelor de polietilena cand produsul finit trebuie sa fie transparent).

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei Compresoare AGIP DICREA S 150 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Compresoare AGIP DICREA S 150

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Compresoare AGIP DICREA S 150
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.