Ulei Compresoare AGIP DICREA SX

Ulei AGIP

Acest Ulei de Compresor - AGIP DICREA SX face parte din gama uleiurilor sintetice, formulate pentru lubrifierea compesoa relor de aer, din uleiuri de baza polialfaolefinice aditivate antioxidant, antirugin a si antiuzura.
Proprietati si performante
* Datorita bazei sintetice si selectionarii atente a pachetului de aditivi, durata de viata a uleiurilor AGIP DICREA SX utilizate in compresoare rotative este de trei pana la patru ori mai mare decat aceea obtinuta cu uleiuri similare cu baza minerala, reducandu-se astfel substantial numarul interventiilor si reviziilor.
* Datorita unei stabilitati foarte bune la temperaturi inalte, lubrifiantii AGIP DICREA SX previn formarea depunerilor carbonoase pe piesele cu temperaturi ridicate ale compresoarelor cu piston.
* Prin bunele lor proprietati anticorozive puse in evidenta prin rezultatele obtinute prin testul ASTM D665 B, aceste uleiuri asigura o protectie eficienta impotriva ruginirii pentru toate suprafetele metalice cu care vin in contact.
* Uleiurile AGIP DICREA SX poseda bune proprietati antiuzura astfel incat asigura o reducere corespunzatoare a uzurii cuplelor de frecare.
* Uleiurile sunt compatibile cu tipurile de cauciuc utilizate in mod current la fabricarea compresoarelor de aer.
Specificatii si aprobari
Uleiurile AGIP DICREA SX indeplinesc cerintele urmatoarelor specificatii si clasificari:
ISO -L-DAB ;
ISO -L-DAH
DIN 51506 VDL
Uleiurile cu clasele de viscozitate ISO: VG 32 si VG 46 au fost special formulate pentru lubrifierea compresoarelor melcate, dar pot fi utilizate si in alte tipuri de compresoare pentru a caror lubrifiere sunt prevazute clasele respective de viscozitate.AGIP DICREA SX 2/2
Uleiurile cu celelalte clase de viscozitati au fost folosite cu cele mai bune rezultate la lubrifierea compresoarelor cu piston sau palete construite de cei mai renumiti fabricanti in domeniu.
Intervalul de schimb pentru uleiurile AGIP DICREA SX poate fi extins p ana la 6000...8000 de ore in conditii normale de exploatare. In cazul unor conditii severe de exploatare, uleiul trebuie schimbat cel putin o data pe an.

Fisa tehnica pentru Ulei Compresoare AGIP DICREA SX Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Compresoare AGIP DICREA SX

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Compresoare AGIP DICREA SX
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.