Ulei AGIP EXIDIA HG

Ulei AGIP

Lubrifiantii AGIP EXIDIA HG au fost dezvoltati in special pentru lubrifierea ghidajelor masinilor unelte. Uleiurile sunt formulate dintr-o baza parafinica in care s-au incorporat aditivi antirugina si anti "stick-slip" (pentru prevenirea miscarii sacadate).
Cele trei grade ISO indeplinesc urmatoarele cerinte si specificatii :
ISO - L-HG 32, ISO - L-HG 68, ISO - L-G 220.
Proprietati si performante:
* Lubrifiantii AGIP EXIDIA HG asigura lubrifierea ghidajelor masinilor-unelte eliminand alunecarile cu intermitente (miscarea sacadata) si vibratiile care ar afecta precizia de prelucrare a piesei si durabilitatea sculelor aschietoare.
* Aditivii speciali folositi influenteaza coeficientii de frecare statica si dinamica astfel incat se elimina fenomenul de "stick-slip" si se asigura o functionare normala si precisa a masinilor-unelte in concordanta cu limitele de toleranta admise.
* Formularea lor a fost dezvoltata astfel incat sa asigure o protectie antirugina eficienta si o buna dezemulsionare, in special pentru masinile de rectificat unde se folosesc solutii apoase ca fluide de aschiere.
* Lubrifiantii EXIDIA HG indeplinesc cerintele testului de stabilitate termica, Cincinnati Milacron. Acest test pune in evidenta rezistenta uleiurilor la formarea slamurilor si depunerilor precum si absenta coroziunii pe otel, cupru si aliajele lui.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura acestor produse performante deosebite intrun domeniu larg al temperaturilor de lucru .
* Lubrifiantii AGIP EXIDIA HG poseda bune proprietati de rezistenta la sarcini ridicate.
Pierderea totala in greutate a componentelor pompei in testul Vickers este in jur de 27 mg si de aceea gradele 32 si 68 pot fi folosite si ca fluide hidraulice la masinile-unelte moderne.
Specificatii si aprobari:
Lubrifiantii AGIP EXIDIA HG satisfac cerintele de stabilitate termica si anti "stick-slip" prevazute de specificatiile:
CINCINNATI P 53 (ISO VG 32), P47 (ISO VG 68 ), P 50 ( ISO VG 220 )AGIP EXIDIA HG 2/2
Lubrifiantii AGIP EXIDIA HG indeplinesc cerintele urmatoarelor specificatii:
ISO - L - HG 32 si 68
ISO - L - G 220
ISO - L - CKE 220
STANIMUC G 32 , 68 si 220
DIN 51502 CGLP
Aprobari: WOHLENBERG; Voith Paper (vibratoare)
Utilizari:
* Lubrifiantii AGIP EXIDIA HG au fost dezvoltati pentru lubrifierea ghidajelor masinilor-unelte, prevazute cu sisteme de lubrifiere cu circulatie sau pierdere totala de ulei, chiar in conditii foarte grele de lucru.
* Uleiurile AGIP EXIDIA HG 32 si 68 pot fi utilizate si ca fluide hidraulice, in special la masinile de rectificat, unde un singur tip de ulei poate fi folosit at at pentru lubrifierea ghidajelor cat si pentru actionari hidraulice.
* AGIP EXIDIA HG 220 poate fi utilizat, de asemenea, pentru lubrifierea angrenajelor unde sunt necesare caracteristici anti „stick-slip", cum ar fi, spre exemplu, angrenajele melcate.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP EXIDIA HG Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP EXIDIA HG

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP EXIDIA HG
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

banner-campanie-sigma ×