Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei AGIP EXIDIA MF 100

Ulei AGIP EXIDIA MF 100 - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP EXIDIA MF 100 este un ulei multifunctional, ideal pentru a satisface cerintele de lubrifiere in conditii EP a angrenajelor puternic solicitate si a ghidajelor masinilor -unelte.
Poate fi utilizat cu succes si in operatiile de stantare si extrudere a otelurilor aliate si inoxidabile.
Proprietati si performante:
* AGIP EXIDIA MF 100 asigura lubrifierea ghidajelor masinilor-unelte eliminand alunecarile cu intermitente (miscarea sacadata) si vibratiile care ar afecta precizia de prelucrare a piesei si durabilitatea sculelor aschietoare.
* Aditivii speciali folositi influenteaza coeficientii de frecare statica si dinamica astfel incat se elimina fenomenul de \stick-slip\ si se asigura o functionare normala si precisa a masinilor-unelte in concordanta cu limitele de toleranta admise.
* AGIP EXIDIA MF 100 poseda foarte bune proprietati antiuzura si EP (Extrema Presiune), dupa cum se observa din rezultatele incercarilor pe standurile FZG si Timken.
Utilizari:
AGIP EXIDIA MF 100 este un ulei multifunctional, ideal pentru a satisface cerintele de lubrifiere in conditii EP a diferitelor domenii de aplicare, cum ar fi:
- lubrifierea prin barbotare sau circulatie a tuturor tipurilor de reductoare in carter, in special cand solicitarile termo-mecanice si vitezele au valori ridicate;
- ghidajele masinilor-unelte, puternic solicitate, a caror ungere se asigura prin circulatie sau pierdere de ulei;
- operatiuni dificile de stantare, ambutisare si extrudere, in special a otelurilor aliate si inoxidabile, ca urmare a actiunii sinergice intre aditivii speciali utilizati in formulare, care asigura proprietati de lubrifiere si anti gripare foarte bune.
Specificatii si aprobari:
AGIP EXIDIA MF 100 satisface cerintele prevazute de specificatiile :
ISO-LG-100; ISO-LKC 100; ISO 12925-1
DIN 51517/3, CLP.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *