Ulei AGIP EXIDIA MF 100

Ulei AGIP

AGIP EXIDIA MF 100 este un ulei multifunctional, ideal pentru a satisface cerintele de lubrifiere in conditii EP a angrenajelor puternic solicitate si a ghidajelor masinilor -unelte.
Poate fi utilizat cu succes si in operatiile de stantare si extrudere a otelurilor aliate si inoxidabile.
Proprietati si performante
* AGIP EXIDIA MF 100 asigura lubrifierea ghidajelor masinilor-unelte eliminand alunecarile cu intermitente (miscarea sacadata) si vibratiile care ar afecta precizia de prelucrare a piesei si durabilitatea sculelor aschietoare.
* Aditivii speciali folositi influenteaza coeficientii de frecare statica si dinamica astfel incat se elimina fenomenul de "stick-slip" si se asigura o functionare normala si precisa a masinilor-unelte in concordanta cu limitele de toleranta admise.
* AGIP EXIDIA MF 100 poseda foarte bune proprietati antiuzura si EP (Extrema Presiune), dupa cum se observa din rezultatele incercarilor pe standurile FZG si Timken.
Utilizari
AGIP EXIDIA MF 100 este un ulei multifunctional, ideal pentru a satisface cerintele de lubrifiere in conditii EP a diferitelor domenii de aplicare, cum ar fi:
- lubrifierea prin barbotare sau circulatie a tuturor tipurilor de reductoare in carter, in special cand solicitarile termo-mecanice si vitezele au valori ridicate;
- ghidajele masinilor-unelte, puternic solicitate, a caror ungere se asigura prin circulatie sau pierdere de ulei;
- operatiuni dificile de stantare, ambutisare si extrudere, in special a otelurilor aliate si inoxidabile, ca urmare a actiunii sinergice intre aditivii speciali utilizati in formulare, care asigura proprietati de lubrifiere si anti gripare foarte bune.
Specificatii si aprobari
AGIP EXIDIA MF 100 satisface cerintele prevazute de specificatiile :
ISO-LG-100; ISO-LKC 100; ISO 12925-1
DIN 51517/3, CLP

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP EXIDIA MF 100 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP EXIDIA MF 100

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP EXIDIA MF 100
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.