Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei AGIP BLASIA 32

Ulei AGIP BLASIA 32 - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP BLASIA 32 este un fluid hidraulic si pentru angrenaje cu proprietati antiuzura si EP (Extrema Presiune). Produsul, formulat cu o baza parafinica si aditivi pe baza de sulf (caracteristici optime la viteze ridicate si socuri) si fosfor (viteze mici si sarcini prin soc) satisface cerintele de lubrifiere in conditii severe de exploatare.
Proprietati si performante:
* AGIP BLASIA 32 poseda proprietati optime antiuzura si EP dupa cum rezulta prin rezultatul obtinut cu testul FZG.
* Inhibitorii de coroziune folositi asigura protectia corespunzatoare a materialelor feroase si neferoase folosite la fabricarea masinilor si utilajelor, inclusiv a elastomerilor.
* Viteza ridicata de separare a apei (dezemulsionarea) a uleiului AGIP BLASIA 32 asigura o lubrifiere excelenta chiar in cazurile in care, datorita procesului tehnologic, exista posibilitatea contaminarii cu apa.
* Produsul asigura o buna protectie antirugina.
* Datorita bunelor proprietati antispumante si de separare a aerului, se reduce pericolul unor discontinuitati in circulatia uleiului si a peliculei de ungere.
Specificatii si aprobari:
AGIP BLASIA 32 este aprobat prin specificatiile producatorilor:
* VOITH GP 663 (VOITH DRUCK 8.88) Uleiuri pentru transmiterea puterii cu turbotransmisii si convertizoare de cuplu
* VOITH TURBO 3.625-6073 transmisii hidrodinamice cu reglare cu angrenaje tip R (12)
Utilizari:
* AGIP BLASIA 32 este special formulat pentru a fi folosit in cazurile in care fluidul hidraulic trebuie sa asigure lubrifierea si a unor organe supuse la sarcini ridicate. Astfel de situatii se intilnesc atunci cind fluidul este folosit in convertizoare hidrodinamice si in grupuri de angrenaje (reductoare sau multiplicatoare), cum sunt cele ale turbocuplajelor pompelor de alimentare din centralele termoelectrice si cuplajele feroviare VOITH.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *