Ulei AGIP BLASIA BM 220

Ulei AGIP

AGIP BLASIA BM 220 este formulat pentru a satisface o gam a larga de cerinte privind lubrifierea in conditii EP (Extrema Presiune) cum ar fi, de exemplu, angrenajele care functioneaza in conditii de exploatare foarte severe.
Lubrifiantul este formulat cu o baza parafinica si aditivi cu sulf (care asigura o buna lubrifiere la viteze ridicate si sarcini prin soc), fosfor (ungere buna la viteze reduse si sarcini ridicate) si disulfura de molibden, obtinând astfel un produs care indeplineste cele mai exigente cerinte in exploatare.
Proprietati si performante:
* AGIP BLASIA BM 220 este caracterizat prin propriet ati optime antiuzura si EP conferite de aditivii cu sulf si fosfor si combinatia lor cu pulbere de disulfura de molibden.
* Prezenta, sub forma de dispersie coloidala a disulfurii de molibden pulbere, mareste rezistenta filmului lubrifiant la incarcari mari si suprasarcini locale prevenind contactul metal-metal si aparitia zgârierii (scuffing) suprafetelor de frecare. In plus, prezenta lubrifiantului solid asigura: reducerea uzurii, cresterea incarcarii specifice in perioada de rodaj, rezistenta la suprasarcini si sarcini prin soc, prevenirea degradarii prin pitting
precum si reducerea zgomotelor si vibratiilor.
* Rezistenta buna la degradare termo-oxidativa permite functionarea la temperaturi de 100...110oC.
* Viteza ridicata de dezemulsionare asigura functionarea corespunzatoare in cazurile patrunderii accidentale a apei in sistemul de ungere (condensare, apa de racire etc.).
* AGIP BLASIA BM 220 asigura protectia anticoroziva a materialelor feroase si neferoase.
* Produsul nu actioneaza defavorabil asupra garniturilor de etan sare utilizate in mod curent.
Specificatii si aprobari:
AGIP BLASIA BM 220 indeplineste cerintele specificatiilor:
- ISO – L – CKD
- ANSI/AGMA 9005-94 (AGMA nr. 5EP)
- DIN 51517/3 – CLP
- DAVID BROWN S1.53.101 (5E)
Utilizari:
AGIP BLASIA BM 220 poate fi utilizat cu succes pentru lubrifierea troliilor, cablurilor, angrenajelor drepte cu raport de transmitere ridicat si melcate, precum si a altor organe de masini supuse la sarcini foarte mari, viteze ridicate, alunecari importante si temperaturi ridicate ale mediului inconjurator.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP BLASIA BM 220 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP BLASIA BM 220

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP BLASIA BM 220
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×