Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei AGIP TELIUM VSF

Ulei AGIP TELIUM VSF - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP TELIUM VSF sunt lubrifianti sintetici, pe baza de poliglicoli, destinati lubrifierii angrenajelor si lagarelor care functioneaza la temperaturi ridicate.
Proprietati si performante:
* Lubrifiantii AGIP TELIUM VSF, comparativ cu uleiurile minerale cu aceleasi viscozitati, au coeficienti de frecare mai mici si coeficienti de transfer termic mai ridicati, asigurand astfel functionarea organelor unse la temperaturi mai coborate. Rezistenta buna la oxidare si indicii de viscozitate foarte ridicati asigura o buna lubrifiere si o durata lunga in utilizare la temperaturi ce pot depasi chiar 150oC. Ca urmare, uleiurile AGIP TELIUM
VSF sunt recomandate pentru lubrifierea \'\'pe viata\'\' a angrenajelor caracterizate printrun raport ridicat putere/greutate. Prin reducerea pierderilor de putere se mareste corespunzator randamentul transmisiei.
* Fiind biodegradabile, produsele sunt indicate pentru cazurile in care exista pericolul contaminarii mediului exterior.
* Lubrifiantii AGIP TELIUM VSF nu sunt miscibili cu uleiurile minerale. Ca urmare, inaintea introducerii unui astfel de ulei, circuitul de ungere trebuie perfect cur atat pentru evitarea contaminarii cu produsul folosit anterior.
* Partile metalice care vin in contact cu aceste uleiuri trebuie acoperite cu vopsele pe baza de rasini epoxidice sau epoxifenolice.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *