Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei Angrenaje AGIP TRANSMISSION FLUID VE

Ulei Angrenaje AGIP TRANSMISSION FLUID VE - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP TRANSMISSION FLUID VE este un lubrifiant formulat cu un ulei mineral de tip parafinic, rafinat si solventat, cu indice de viscozitate ridicat si aditivi antiuzura, EP (Extrema Presiune), antispumanti si modificatori de frecare.
Proprietati si performante:
* AGIP TRANSMISSION FLUID VE poseda un indice de viscozitate ridicat care garanteaza o variatie minima a viscozitatii in raport cu temperatura.
* Produsul contine aditivi speciali EP care ii asigura comportare foarte buna in conditiile lubrifierii la limita, la incarcari termo-mecanice foarte mari.
* in cazul utilizarii in reductoare, produsul asigura reducerea pericolului degradarii danturii prin zgiriere si imbunatateste randamentul. Prezenta aditivilor antiuzura alaturi de cei antioxidanti, care micsoreaza depunerile carbonoase si impiedica formarea depunerilor sub forma de slam si lac, prelungesc durata de viata a uleiului. Asigurarea unei pelicule de lubrifiere corespunzatoare se datoreaza si aditivarii corespunzatoare antispumante.
Utilizari:
* AGIP TRANSMISSION FLUID VE este realizat special pentru lubrifierea reductoarelor cu dantura epicicloidala dar, prin nivelul sau de aditivare poate fi utilizat si pentru alte tipuri de angrenaje care necesita un bun transfer termic in conditiile existentei unor sarcini ridicate.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *