Ulei AGIP ALISMA 32 PV

Ulei AGIP

AGIP ALISMA 32 PV este un produs formulat cu o baza special selectionata si aditivi antioxidanti si anticorozivi (de tipul uleiurilor de turbina) si, in plus, un inhibitor de coroziune in stare de vapori care protejeaza instalatia in perioadele de oprire.
Proprietati si performante:
* AGIP ALISMA 32 PV este un ulei de turbina continând inhibitori anticorozivi in faza de vapori care asigura protectia si pentru componentele instalatiei care nu sunt scufundate in ulei.
* Produsul are toate caracteristicile tipice unui ulei de turbina de calitate: rezistenta la oxidare, protectie anticoroziva pentru cupru si aliajele sale, proprietati antirugina, buna dezemulsionare, tendinta redusa la spumare si viteza buna de dezaerare.
Utilizari:
Uleiul AGIP ALISMA 32 PV este studiat si realizat special pentru prima umplere a turbinelor cu aburi sau gaze si a turbocompresoarelor; asigura lubrifierea la pornire si protectia utilajelor pe timpul transportului si depozitarii.
Nota:
Este important ca circuitul de ungere, inclusiv rezervorul, sa fie etansate pentru a preveni scaparea vaporilor protectori si patrunderea umezelei.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP ALISMA 32 PV Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP ALISMA 32 PV

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP ALISMA 32 PV
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×