Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei AGIP OTE 80 EP

Ulei AGIP OTE 80 EP - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP OTE 80 EP este un lubrifiant care satisface condi tiile severe de functionare ale turbinelor navale cu abur si a angrenajelor (grupurile reductoare) la care acestea sunt conectate. Este formulat dintr-o baza parafinoasa atent selectionata, in care se incorporeaza aditivi specifici antioxidanti, antirugina si mediu EP\.
Proprietati si performante:
* Indicele de viscozitate ridicat asigura lubrifierea corespunzatoare, chiar si la temperaturi ridicate, prin reducerea la minimum a varia tiei viscozitatii cu temperatura.
* AGIP OTE 80 EP este caracterizat printr-o rezistenta ridicata la degradare oxidativa, putind fi mentinut in exploatare o durata lunga, in conditiile unei reduse tendinte de formare a depunerilor carbonoase si a slamului. In conditiile incercarii TOST (Turbine Oil Stability Test), depaseste 2000 de ore.
* Prin proprietatile anticorozive si antirugina, se asigura o buna protectie a componentelor intregului circuit de lubrifiere.
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimin a riscul discontinuitatii peliculei de ungere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurind separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant care asigura functionarea reductoarelor cu frecari minime.
* AGIP OTE 80 EP poseda caracteristici medii EP\ asigurind astfel functionarea in conditii optime a angrenajelor grupurilor reductoare ale turbinelor navale. Uleiul trece treapta a 10-a de incarcare in conditiile testarii pe standul FZG.
Specificatii si aprobari:
Uleiul AGIP OTE 80 EP este formulat pentru a indeplini cerintele specificatiei:
- MIL L 17331H (SH), simbol NATO 0-250.
Utilizari:
*AGIP OTE 80 EP este destinat, in special, lubrifierii tuturor organelor (lagare, angrenaje, sisteme de reglare etc.) turbinelor navale cu abur.
*Poate fi utilizat in instalatii hidraulice si pentru lubrifierea compresoarelor de aer.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *