Ulei AGIP OTE GT

Ulei AGIP

AGIP OTE GT sunt lubrifianti de calitate superioara, realizati special pentru a satisface cerintele de lubrifiere ale turbinelor industriale cu gaze. Sunt formulati cu uleiuri de baza parafinice, atent selectionate si aditivate pentru a garanta o exceptionala rezistenta la degradari oxidative.
Proprietati si performante:
* AGIP OTE GT contin aditivi speciali antioxidanti care asigura evitarea formarii depunerilor carbonoase si slamului, aspect care se evidentiaza prin proba TOST (Turbine Oil Stability Test) dupa 5000 ore. Ca urmare, uleiurile pot fi mentinute in exploatare o perioada lunga de timp.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o variatie minima a viscozitatii cu temperatura si deci un film de ungere adecvat intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Prin proprietatile lor anticorozive si antirugina, uleiurile AGIP OTE GT asigura protectia corespunzatoare a tuturor partilor utilajului si accesoriilor (rezervor, schimbatoare de caldura etc.).
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimina riscul discontinuitatii peliculei de lubrifiere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurând separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant.
Specificatii si aprobari:
AGIP OTE GT indeplineste cerintele specificatiilor:
- GENERAL ELECTRIC, GEK-32568F
- CATERPILLAR/SOLAR, ES 9-224
- ISO- L - TGB
Utilizari:
AGIP OTE GT sunt recomandate, in special, pentru lubriferea turbinelor cu gaze ai caror cuzineti ating temperatura de 260oC.
AGIP OTE GT pot fi utilizate si in instalatiile cu ciclu combinat, pentru lubrifierea turbinelor cu vapori, obtinând in acest caz o gestionare mai eficienta a stocurilor de ulei.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP OTE GT Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP OTE GT

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP OTE GT
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×