Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei Turbina AGIP TURBO 23699

Ulei Turbina AGIP TURBO 23699 - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP TURBO 23699 este un lubrifiant sintetic pentru turbine (de origine aeronautica) cu gaze, industriale si navale.
Proprietati si performante:
* AGIP TURBO 23699 poseda o stabilitate termica si de rezistenta la oxidare care previne formarea depunerilor pe organele turbinelor (filtre, tevi etc.).
* Prin caracteristicile sale antiuzura, prelungeste durata de viata a angrenajelor, lagarelor si celorlalte organe ale turbinei.
* Uleiul este compatibil cu elastomerii si vopselele care se folosesc in mod curent la fabricarea turbinelor de acest tip.
Specificatii si aprobari:
AGIP TURBO 23699 indeplineste cerintele specificatiilor:
- MIL L 23699C (NATO 0-156)
- PWA 521 B
Utilizari:
AGIP TURBO 23699 este destinat lubrifierii tuturor turbinelor cu gaze, industriale sau navale, de origine aeronautica, produse de: Allison, Avco-Lycoming, General Electric, Pratt & Whitney, turbo Power & Marine si Rolls Royce.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Ulei Turbina AGIP OTE 80 EP

Ulei Turbina AGIP OTE 80 EP - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP OTE 80 EP este un lubrifiant care satisface condi tiile severe de functionare ale turbinelor navale cu abur si a angrenajelor (grupurile reductoare) la care acestea sunt conectate. Este formulat dintr-o baza parafinoasa atent selectionata, in care se incorporeaza aditivi specifici antioxidanti, antirugina si mediu EP.
Proprietati si performante:
* Indicele de viscozitate ridicat asigura lubrifierea corespunzatoare, chiar si la temperaturi ridicate, prin reducerea la minimum a varia tiei viscozitatii cu temperatura.
* AGIP OTE 80 EP este caracterizat printr-o rezistenta ridicata la degradare oxidativa, putind fi mentinut in exploatare o durata lunga, in conditiile unei reduse tendinte de formare a depunerilor carbonoase si a slamului. In conditiile incercarii TOST (Turbine Oil Stability Test), depaseste 2000 de ore.
* Prin proprietatile anticorozive si antirugina, se asigura o buna protectie a componentelor intregului circuit de lubrifiere.
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimin a riscul discontinuitatii peliculei de ungere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurind separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant care asigura functionarea reductoarelor cu frecari minime.
* AGIP OTE 80 EP poseda caracteristici medii EP asigurind astfel functionarea in conditii optime a angrenajelor grupurilor reductoare ale turbinelor navale. Uleiul trece treapta a 10-a de incarcare in conditiile testarii pe standul FZG.
Specificatii si aprobari:
Uleiul AGIP OTE 80 EP este formulat pentru a indeplini cerintele specificatiei:
- MIL L 17331H (SH), simbol NATO 0-250.
Utilizari:
*AGIP OTE 80 EP este destinat, in special, lubrifierii tuturor organelor (lagare, angrenaje, sisteme de reglare etc.) turbinelor navale cu abur.
*Poate fi utilizat in instalatii hidraulice si pentru lubrifierea compresoarelor de aer.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Ulei Turbina AGIP OTE

Ulei Turbina AGIP OTE - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

Lubrifiantii AGIP OTE au fost formulati pentru a satisface cerintele cele mai severe impuse pentru lubrifierea turbinelor cu abur, gaze si apa.
Gama larga a viscozitatilor acopera intregul domeniu de cerinte privind lubrifierea.
Proprietati si performante:
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o modificare redusa a viscozitatii cu temperatura si mentinerea filmului de ulei chiar la temperaturi ridicate de operare.
* AGIP OTE are o rezistenta deosebita la oxidare si imbatrinire fara sa formeze slamuri sau alte depuneri. Se asigura astfel o durata lunga de serviciu, uleiurile indeplinind conditiile testului de 3000 ore - T.O.S.T (Turbine Oil Stability Test) si depasind cu mult cerintele testului de oxidare IP 280 (CIGRE).
* Proprietatile anticorozive si antirugina asigura protejarea eficienta a componentelor lubrifiate: circuitul de ulei, rezervoarele de depozitare, schimbatoarele de caldura etc.
* Au bune proprietati antispumante si de dezaerare (elimina rapid aerul), reducind astfel pericolul intreruperii filmului lubrifiant, aparitia pungilor de aer si a fenomenului de cavitatie in pompe, a operarii defectuoase a regulatoarelor si deversarii uleiului din rezervoarele de depozitare.
* Uleiurile au foarte bune proprietati de dezemulsionare. Ca urmare, se previne formarea emulsiilor stabile asigurindu-se o separare rapida si completa a apei antrenate, garantind astfel un film continuu si omogen de lubrifiant care este un factor esential pentru o lubrifiere corecta , o frecare si o uzura minima.
Specificatii si aprobari:
Produsele AGIP OTE satisfac cerintele urmatoarelor teste si specificatii:
- ABB HTGD 90117
- AEG KANIS 14-7-1970 (DIN 51515)
- AEG PV 198851
- BS 489
- CEI 10-8 SEPTEMBER 1994-2367AGIP OTE 2/2
- CINCINNATI P-38(VG 32), P-55(VG 46), P-54(VG 68);
- DIN 51515 (Teil 1)
- ESCHER WYSS 2050995 F
- General Electric GEH-709 V
- General Electric GEI-41003 G
- General Electric GEK-28143 Type 1 (VG32) Type II (VG 68) ,Type III ( VG 100) turbine ga s
- IEC 962-1988
- ISO -L-TSA
- KWU TLV 901301
- NATO 0-240 (MM-0-2001)
- NF 384 AFT 141
- SIEMENS KR 900/01-1 (DIN 51515)
- UNI ISO 8086
Utilizari:
Uleiurile AGIP OTE sunt formulate, in special, pentru lubrifierea tuturor componentelor (lagare, sisteme de control) ale turbinelor de diferite tipuri (cu abur, apa, gaze).
Lubrifiantii AGIP OTE asigura performante deosebite in turbo-suflante, masini hidraulice, compresoare de aer, in care temperatura aerului comprimat nu este prea ridicata (DIN 51506 VCL ), precum si in alte aplicatii unde lubrifiantul trebuie sa posede proprietati foarte bune de stabilitate (rezistenta la oxidare) si de separare rapida a apei.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Ulei Turbina AGIP ALISMA 32 PV

Ulei Turbina AGIP ALISMA 32 PV - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP ALISMA 32 PV este un produs formulat cu o baza special selectionata si aditivi antioxidanti si anticorozivi (de tipul uleiurilor de turbina) si, in plus, un inhibitor de coroziune in stare de vapori care protejeaza instalatia in perioadele de oprire.
Proprietati si performante:
* AGIP ALISMA 32 PV este un ulei de turbina continind inhibitori anticorozivi in faza de vapori care asigura protectia si pentru componentele instalatiei care nu sunt scufundate in ulei.
* Produsul are toate caracteristicile tipice unui ulei de turbina de calitate: rezistenta la oxidare, protectie anticoroziva pentru cupru si aliajele sale, proprietati antirugina, buna dezemulsionare, tendinta redusa la spumare si viteza buna de dezaerare.
Utilizari:
Uleiul AGIP ALISMA 32 PV este studiat si realizat special pentru prima umplere a turbinelor cu aburi sau gaze si a turbocompresoarelor; asigura lubrifierea la pornire si protectia utilajelor pe timpul transportului si depozitarii.
Nota:
Este important ca circuitul de ungere, inclusiv rezervorul, sa fie etansate pentru a preveni scaparea vaporilor protectori si patrunderea umezelei.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Ulei Turbina AGIP OTE 65 MM

Ulei Turbina AGIP OTE 65 MM - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP OTE 65 MM este formulat pentru a satisface cerintele de lubrifiere ale turbinelor navale cu abur. Este formulat cu ulei de baza parafinic special selectionat si aditivat antioxidant si antirugina.
Proprietati si performante:
* AGIP OTE 65 MM contine aditivi speciali antioxidanti care asigura evitarea formarii depunerilor carbonoase si slamului, aspect care se evidentia za prin proba TOST (Turbine Oil Stability Test) dupa 1000 ore. Ca urmare, uleiul poate fi mentinut in exploatare o perioada lunga de timp.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o variatie minima a viscozitatii cu temperatura si deci un film de lubrifiere adecvat intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Prin proprietatile sale anticorozive si antirugina, uleiul AGIP OTE 65 MM asigura protectia corespunzatoare a tuturor partilor utilajului si accesoriilor (rezervor, schimbatoare de caldura etc.).
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimina riscul discontinuitatii peliculei de ungere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurind separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant.
Specificatii si aprobari:
- AGIP OTE 65 MM este omologat de Marina Italiana in baza specificatiei M.M. O - 2001 (NATO O-240).
Utilizari:
AGIP OTE 65 MM este recomandat, in special, pentru lubriferea tuturor componentelor turbinelor (lagare, angrenaje, sisteme de control etc.) folosite pe nave.
AGIP OTE 65 MM pot fi utilizate si in instalatiile hidraulice, compresoare de aer, ca si pentru lubrifiere generala prin circulatie.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Ulei Turbina AGIP OTE TCA 46/A

Ulei Turbina AGIP OTE TCA 46/A - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP OTE TCA 46/A este un lubrifiant de calitate superioara, formulat special pentru a satisface cerintele de lubrifiere ale turbocompresoarelor de amoniac. Este formulat cu un ulei de baza atent selectionat si aditivat antioxidant si anticoroziv.
Proprietati si performante:
* AGIP OTE TCA 46/A este un ulei special de turbin a cu aditivi selectionati astfel incit prin interactiunea cu amoniacul sa nu apara depuneri insolubile in ulei.
* Produsul are toate caracteristicile tipice unui ulei de turbin a de calitate: rezistenta la oxidare, protectie anticoroziva pentru cupru si aliajele sale, proprietati antirugina, buna dezemulsionare, tendinta redusa la spumare si viteza buna de dezaerare.
Specificatii si aprobari:
AGIP OTE TCA 46/A indeplineste cerintele specificatiilor pentru turbocompresoarele de amoniac:
- DE LAVAL Supplement 1 pentru FORM 125 (R 5), 2-68
- ICI metoda A Inert la contactul cu amoniacul
Utilizari:
AGIP OTE TCA 46/A a fost studiat si realizat pentru a da satisfactie in sistemele de lubrifiere ale instalatiilor moderne de sinteza a amoniacului: turbine cu vapori, compresoare centrifugale de aer, compresoare centrifugale de sinteza si compresoare frigorifice cu amoniac.
NOTa: AGIP OTE TCA 46/A nu este compatibil cu uleiurile obisnuite de turbina.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Ulei Turbina AGIP OTE GT

Ulei Turbina AGIP OTE GT - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP OTE GT sunt lubrifianti de calitate superioara, realizati special pentru a satisface cerintele de lubrifiere ale turbinelor industriale cu gaze. Sunt formulati cu uleiuri de baza parafinice, atent selectionate si aditivate pentru a garanta o exceptionala rezistenta la degradari oxidative.
Proprietati si performante:
* AGIP OTE GT contin aditivi speciali antioxidanti care asigura evitarea formarii depunerilor carbonoase si slamului, aspect care se evidentiaza prin proba TOST (Turbine Oil Stability Test) dupa 5000 ore. Ca urmare, uleiurile pot fi mentinute in exploatare o perioada lunga de timp.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o variatie minima a viscozitatii cu temperatura si deci un film de ungere adecvat intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Prin proprietatile lor anticorozive si antirugina, uleiurile AGIP OTE GT asigura protectia corespunzatoare a tuturor partilor utilajului si accesoriilor (rezervor, schimbatoare de caldura etc.).
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimina riscul discontinuitatii peliculei de lubrifiere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurind separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant.
Specificatii si aprobari:
AGIP OTE GT indeplineste cerintele specificatiilor:
- GENERAL ELECTRIC, GEK-32568F
- CATERPILLAR/SOLAR, ES 9-224
- ISO- L - TGB
Utilizari:
AGIP OTE GT sunt recomandate, in special, pentru lubriferea turbinelor cu gaze ai caror cuzineti ating temperatura de 260oC.
AGIP OTE GT pot fi utilizate si in instalatiile cu ciclu combinat, pentru lubrifierea turbinelor cu vapori, obtinind in acest caz o gestionare mai eficienta a stocurilor de ulei.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Ulei Turbina AGIP OTE EP 46

Ulei Turbina AGIP OTE EP 46 - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP OTE EP 46 este formulat pentru a satisface cele mai severe cerinte de lubrifiere ale turbinelor cu abur si gaze. Este formulat cu uleiuri de baza parafinice, atent selectionate si aditivate antioxidant, antirugina si pentru proprietati medii EP.
Proprietati si performante:
* AGIP OTE EP 46 contine aditivi speciali antioxidanti care asigura evitare a formarii depunerilor carbonoase si slamului, aspect care se evidentiaza prin proba TOST (Turbine Oil Stability Test) dupa 2000 ore. Ca urmare, uleiul poate fi mentinut in exploatare o perioada lunga de timp.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o variatie minima a viscozitatii cu temperatura si deci un film de lubrifiere adecvat intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Prin proprietatile anticorozive si antirugina, uleiul asigura protectia corespunzatoare a tuturor partilor utilajului si accesoriilor (rezervor, schimbatoare de caldura etc.).
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimina riscul discontinuitatii peliculei de ungere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurind separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant.
* Prin proprietatile sale EP, asigura o durabilitate ridicata angrenajelor.
Specificatii si aprobari:
AGIP OTE EP 46 indeplineste cerintele specificatiei SIEMENS MAT812109.
Utilizari:
* AGIP OTE EP 46 este recomandat pentru lubriferea tuturor componentelor (lagare, sisteme de control si actionare etc.) turbinelor de diferite tipuri (cu vapori sau gaze), cu sau fara angrenaje de actionare.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj