Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei AGIP ASTER FP

Ulei AGIP ASTER FP - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP ASTER FP este un ulei fara clor, special realizat, in special, pentru prelucrarea metalelor feroase si neferoase prin gaurire adanca.
Proprietati si performante:
* AGIP ASTER FP isi mentine nealterate caracteristicile, nu se volatilizeaza usor, nu genereaza fum si miros neplacut si nu spumeaza.
* Aditivii continuti de ulei asigura acestuia o buna detergenta si capacitatea de protectie antirugina a pieselor prelucrate si a masinii unelte.
* AGIP ASTER FP este realizat dintr-un ulei mineral parafinic inalt rafinat cu solventi pentru a asigura operatorilor conditii bune igienico-sanitare.
Utilizari:
* AGIP ASTER FP este un ulei fara clor recomandat, in special, pentru operatiile de gaurire adanca a otelurilor si aliajelor din aluminiu. Alegerea corespunzatoare a proprietatilor antiuzura si antisudura asigura o durata lunga de utilizare a muchiilor aschietoare si ghidajului sculei.
* Poate fi, de asemenea, folosit in operatiile de filetare si de prelucrare cu viteze mari a otelurilor cu grad redus de prelucrabilitate si la brosarea cu viteze ridicate, a otelurilor cu grad mediu de aliere, inclusiv pe masini unelte automate.
ATENtIE: Pentru evitarea scaderii nivelului de performanta al produsului, se va evita amestecarea cu uleiuri de prelucrare a metalelor care contin clor.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *