Ulei AGIP ASTER MP

Ulei AGIP

AGIP ASTER MP este un ulei multifunctional, fara clor, pentru prelucrarea metalelor si lubrifierea masinilor unelte.
Proprietati si performante:
* AGIP ASTER MP isi mentine nealterate caracteristicile, nu se volatilizeaza usor, nu genereaza fum si miros neplacut si nu spumeaza.
* Aditivii continuti de ulei asigura acestuia o buna detergenta si capacitatea de protectie antirugina a pieselor prelucrate si masinii unelte.
* AGIP ASTER MP este realizat dintr-un ulei mineral parafinic inalt rafinat cu solventi pentru a asigura operatorilor conditii bune igienico-sanitare.
Utilizari:
AGIP ASTER MP este un ulei multifunctional, pentru prelucrarea prin aschiere a metalelor si lubrifierea masinilor unelte (circuite hidraulice si ghidaje). Este recomandat pentru conditii nu prea severe de prelucrare a metalelor feroase si neferoase pe masini automate de diverse tipuri, dar si pentru masinile de taiere a danturii unde exista
pericolul amestecarii uleiului de prelucrare cu cel de lubrifiere. Poate fi folosit ca lubrifiant si ca fluid hidraulic acolo unde este necesar un ulei cu clasa de viscozitate ISO VG 32.
ATENtIE : Pentru evitarea scaderii nivelului de performanta al produsului, se va evita contaminarea cu apa sau solutii apoase.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP ASTER MP Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP ASTER MP

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP ASTER MP
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×