Unsoare AGIP GREASE LP

Ulei AGIP

eni GREASE LP sunt unsori de culoare neagră, cu o structură omogenă, obţinute prin dispersia săpunurilor mixte de litiu – calciu, care conţin aditivi EP (Extremă Presiune) şi au o bună stabilitate la contactul cu apa. Unsorile eni GREASE LP sunt formulate în trei grade diferite de consistenţă.

Proprietăţi şi performanţe:
Prezenţa aditivilor EP determină formarea unui film lubrifiant capabil să reziste la solicitările mecanice foarte ridicate ce pot apare în cuplele cu frecare.
Rezistenţa la oxidare foarte bună asigură o durată lungă în serviciu chiar la temperaturi ridicate. eni GREASE LP 2 îndeplinește cerințele următoarelor teste: FAG FE 9 (DIN 51821-02) și SKF R2F la 120oC.
Rezistenţa ridicată la contactul cu apa (valoarea tipică pentru GREASE LP 2 la 175oF = 79oC este 2,5%) şi aderenţa foarte bună fac posibilă utilizarea produsului chiar în prezenţa apei.
Unsorile au bune proprietăţi antirugină şi nu sunt corozive pentru cupru şi aliajele sale.
Unsorile au bune caracteristici de pompabilitate, putând fi astfel utilizate şi în sistemele centralizate de lubrifiere.

Utilizări :
Unsorile eni GREASE LP au fost formulate în special pentru aplicaţiile din industria siderurgică şi, în general, pentru toate aplicaţiile în care este nevoie ca filmul lubrifiant să posede o bună aderenţă şi să reziste la temperaturi ridicate şi la acţiunea apei.
În particular, sunt destinate pentru lubrifierea lagărelor cilindrilor laminoarelor şi a papucilor din bronz de la laminoarele de tip Mannesman.
Datorită pachetului special de aditivi, aceste unsori pot fi utilizate în numeroase aplicaţii şi, din acest punct de vedere, pot fi clasificate ca făcând parte din categoria unsorilor multifuncţionale.
Unsorile se pot utiliza şi pentru lubrifierea rulmenţilor cu role cilindrice (pentru laminoare), angrenajelor supuse la sarcini mari, articulaţiilor şi părţilor mobile ale laminoarelor care operează într-un domeniu extrem de larg de temperaturi.

Pentru mai multe abrobari si specificatii, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Unsoare AGIP GREASE LP Descarca fisa tehnica pentru

Unsoare AGIP GREASE LP

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare AGIP GREASE LP
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.