Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Unsoare AGIP GREASE LP

Unsoare AGIP GREASE LP - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

eni GREASE LP sunt unsori de culoare neagra, cu o structura omogena, obtinute prin dispersia sapunurilor mixte de litiu calciu, care contin aditivi EP (Extrema Presiune) si au o buna stabilitate la contactul cu apa. Unsorile eni GREASE LP sunt formulate in trei grade diferite de consistenta.

Proprietati si performante:
Prezenta aditivilor EP determina formarea unui film lubrifiant capabil sa reziste la solicitarile mecanice foarte ridicate ce pot apare in cuplele cu frecare.
Rezistenta la oxidare foarte buna asigura o durata lunga in serviciu chiar la temperaturi ridicate. eni GREASE LP 2 indeplinește cerințele urmatoarelor teste: FAG FE 9 (DIN 51821-02) și SKF R2F la 120oC.
Rezistenta ridicata la contactul cu apa (valoarea tipica pentru GREASE LP 2 la 175oF = 79oC este 2,5%) si aderenta foarte buna fac posibila utilizarea produsului chiar in prezenta apei.
Unsorile au bune proprietati antirugina si nu sunt corozive pentru cupru si aliajele sale.
Unsorile au bune caracteristici de pompabilitate, putind fi astfel utilizate si in sistemele centralizate de lubrifiere.

Utilizari :
Unsorile eni GREASE LP au fost formulate in special pentru aplicatiile din industria siderurgica si, in general, pentru toate aplicatiile in care este nevoie ca filmul lubrifiant sa posede o buna aderenta si sa reziste la temperaturi ridicate si la actiunea apei.
In particular, sunt destinate pentru lubrifierea lagarelor cilindrilor laminoarelor si a papucilor din bronz de la laminoarele de tip Mannesman.
Datorita pachetului special de aditivi, aceste unsori pot fi utilizate in numeroase aplicatii si, din acest punct de vedere, pot fi clasificate ca facind parte din categoria unsorilor multifunctionale.
Unsorile se pot utiliza si pentru lubrifierea rulmentilor cu role cilindrice (pentru laminoare), angrenajelor supuse la sarcini mari, articulatiilor si partilor mobile ale laminoarelor care opereaza intr-un domeniu extrem de larg de temperaturi.

Pentru mai multe abrobari si specificatii, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *