Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Unsoare AGIP GREASE MU EP

Unsoare AGIP GREASE MU EP - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP GREASE MU EP face parte din categoria unsorilor de culoare galben -maroniu, cu agent de ingrosare pe baza de sapun de litiu, aditivate EP (Extrema Presiune).
Sunt produse care difera intre ele prin clasa de consistenta.
Proprietati si performante:
* Prezenta aditivilor speciali EP asigura unsorilor AGIP GREASE MU EP capacitatea de a forma un film deosebit de aderent ce rezista chiar si la sarcini mari pulsatorii, prevenind contactul intre partile metalice.
* Prin proprietatile lor, unsorile AGIP GR MU EP au un caracter \'\'multifunctional\'\', asigurand lubrifierea in cele mai bune conditii a unei game largi de organe de masini, reducand astfel sortimentele de unsori care trebuie aprovizionate si depozitate.
* Stabilitatea fizico- chimica buna asigura mentinerea caracteristicilor chiar si dupa un timp indelungat de expunere la sarcini mecanice si termice mari, in timp ce excelenta rezistenta la oxidare inhiba deteriorarea produsului pe parcursul depozitarii si in timpul utilizarii.
* Punctul de picurare ridicat si proprietatile bune de pompabilitate permit utilizarea produsului intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Produsul asigura o protectie eficienta iimpotriva ruginirii otelului si coroziunii materialelor neferoase, adera foarte bine la suprafetele metalice, rezistand si in cazul unor vibratii puternice.
* Unsorile AGIP GR MU EP sunt rezistente la apa si pot fi utilizate in mediu umed sau in contact cu apa.
Utilizari:
Unsorile AGIP GREASE MU EP se folosesc in toate situatiile in care sunt necesare produse cu proprietati EP (Extrema Presiune): lagare cu alunecare si rostogolire la solicitari termomecanice ridicate si, in general, pentru toate locurile de lubrifiere unde conditiile de exploatare sunt foarte dificile, iar temperaturile de utilizare sunt cuprinse intre -20oC si +130oC.
Specificatii si aprobari:
- CINCINNATI MILACRON
- BARMAG WERKNORM
- DECKEL
- GUERING
- HEIDELBERGER DRUCKMASCHINEN AKTIENGESELLSCHAFT
- HATLAPA UETERSENER MASCHINENFABRIK
- SENNEGOGEN
- KRUPP POLYSIUS
- LAESIS BUCHER
- LIEBHERR
- SCANIA NUTZFAHRZEUGE
- SMAG
- VOGELERUHRPUMPEN GMBH
- MINSTER
- LINCOLN
- ENGEL GMBH (MU EP 2)
- DANIELI (specificatia 0.000.001 pentru MU EP 0, 1, 2).

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *