Unsoare AGIP GREASE SM 2

Ulei AGIP

Aceasta vaselina - AGIP GREASE SM 2 este o unsoare de culoare gri-neagră, cu o structură omogenă, obţinută prin dispersia săpunului de litiu în ulei mineral şi care conţine disulfură de molibden (MoS2).

Disulfura de molibden, extrem de pură şi fin divizată, care intră în componenţa produsului AGIP GREASE SM, umple micro-cavităţile existente pe suprafaţa de frecare şi formează un film protector care poate îndeplini toate funcţiile de lubrifiere necesare în cazul în care unsoarea ar fi indepărtată ca urmare a încărcărilor mecanice, sarcinilor termice sau din alte motive.
* Prezenţa disulfurii de molibden garantează menţinerea proprietăţilor lubrifiante când reungerea este imposibilă pe timpul funcţionării utilajului sau în cazurile în care operaţia respectivă este întârziată.
* Datorită stabilităţii foarte bune a unsorii, intervalele de relubrifiere sunt mult mărite.

Utilizări

* AGIP GREASE SM se utilizează pentru lubrifierea lagărelor cu alunecare supuse unor sarcini mecanice şi şocuri termice foarte ridicate, inclusiv a rulmenţilor care, prin configuraţia lor, ridică probleme deosebite de uzură.
* Poate fi utilizată în intervalul de temperaturi de la -20C la +120C.
* Încărcările mecanice ridicate se pot datora condiţiilor dinamice (sarcini pulsatorii, de exemplu), caracteristicilor cinematice ale sistemului (de exemplu, lagărele dispozitivelor cu mişcare oscilantă), vibraţiilor etc.
* Unsoarea AGIP GREASE SM poate fi utilizată ca lubrifiant general, atât pentru lubrifierea utilajelor puternic solicitate, cât şi a părţilor asupra cărora nu se poate interveni în timpul funcţionării instalaţiei şi care pot fi lubrifiate doar la începutul unui nou ciclu de funcţionare.

Fisa tehnica pentru Unsoare AGIP GREASE SM 2 Descarca fisa tehnica pentru

Unsoare AGIP GREASE SM 2

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare AGIP GREASE SM 2
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.