Unsoare AGIP MP GREASE

Ulei AGIP

Aceasta vaselina - AGIP MP GREASE este o unsoare pe baza de sapun litiu-calciu, de culoare neagra, cu o structura omogena, continand aditivi de extrema presiune ( EP).
AGIP MP GREASE are o rezistenta foarte buna la apa.
Proprietati si performante
* Datorita aditivilor EP, AGIP MP GREASE formeaza un film lubrifiant care rezista la solicitarile mecanice datorate sarcinilor ridicate si socurilor care pot apare in diversele organe de masini.
* Punctul de picurare ridicat permite utilizarea produsului pentru lubrifierea componentelor care opereaza la temperaturi de lucru ridicate.
* AGIP MP GREASE are o rezistenta foarte ridicata la actiunea apei fapt care face posibila utilizarea produsului in medii umede sau in contact direct cu apa.
* Rezistenta foarte buna la oxidare permite utilizarea produsului la temperaturi de lucru ridicate.
* AGIP MP GREASE asigura o protectie antirugina foarte buna si nu corodeaza cuprul si aliajele sale.
Utilizari
* AGIP MP GREASE este un produs multifunctional, formulat pentru a satisface un domeniu larg de aplicatii cum ar fi, de exemplu, lubrifierea articulatiilor, lagarelor cu alunecare, rulmentilor, angrenajelor deschise, asigurand lubrifierea in cele mai bune conditii acolo unde se impune operarea la sarcini ridicate si protectia impotriva agentilor atmosferici.
* Ambalajul tip " cartus" permite o distributie mai buna a produsului.
* Folosirea unui produs multifunctional, cum este MP GREASE, pentru o gama larga de utilizari, simplifica organizarea activitatii de lubrifiere si a celei de aprovizionare.
Intervalul temperaturilor de utilizare: -20oC...120oC.

Fisa tehnica pentru Unsoare AGIP MP GREASE Descarca fisa tehnica pentru

Unsoare AGIP MP GREASE

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare AGIP MP GREASE
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.