Unsoare AGIP SILIS GREASE HTL 1

Ulei AGIP

AGIP SILIS GREASE HTL 1 este o unsoare formulata cu un ulei de baza atent selectionat si un ingrosator anorganic special, in care se incorporeaza un polimer sintetic si aditivi.
Proprietati si performante
* AGIP SILIS GREASE HTL 1 este o unsoare practic infuzibil a, temperatura sa maxima de utilizare depinzand de caracteristicile uleiului de baza si ale aditivilor.
* Spre deosebire de unsorile pe baza de sapun, pentru acest produs, variatia consistentei cu temperatura este foarte redusa, astfel incat asigura o micsorare semnificativa a scurgerilor, chiar la temperaturile maxime de functionare.
* Deoarece nu are o structura fibroasa, susceptibila degradarii prin forfecare mecanica, AGIP SILIS GREASE HTL 1 prezinta o stabilitate mecanica excelenta care asigura, pe perioade lungi de timp, rezistenta la inmuiere si deci la scurgere.
* Absenta sapunului si proprietatile speciale ale ingrosatorului folosit asigura produsului o excelenta stabilitate la contactul cu apa.
Utilizari
* AGIP SILIS GREASE HTL 1 posed a caracteristicile necesare utilizarii cu succes intr-o gama larga de aplicatii industriale care necesita asigurarea lubrifierii la temperaturi ridicate.
* Produsul a fost realizat pentru a raspunde cerintelor de lubrifiere ale lagarelor, cu alunecare si rostogolire, care functioneaza la turatii foarte mici, precum si a altor organe de masini pentru care este necesara evitarea formarii depunerilor carbonoase dure intre suprafetele in frecare (suruburile fara sfarsit de la instalatiile de turnare continua etc.).
* Datorita prezentei componentului sintetic, AGIP SILIS GREASE HTL 1 poseda o stabilitate termica foarte ridicata, astfel incat poate fi folosita cu succes la temperaturi cuprinse in intervalul 200oC...240oC.

Fisa tehnica pentru Unsoare AGIP SILIS GREASE HTL 1 Descarca fisa tehnica pentru

Unsoare AGIP SILIS GREASE HTL 1

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare AGIP SILIS GREASE HTL 1
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.