Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Unsoare AGIP SP GR MU 00

Unsoare AGIP SP GR MU 00 - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

Aceasta vaselina - AGIP SP GR MU 00 este o unsoare semifluida, pe baza de sapun de litiu (cu fibra medie), de tipul multifunctional\, pentru aplicatii diverse.
Proprietati si performante:
* Avand o foarte buna rezistenta la solicitari termo-mecanice, unsoarea AGIP SP GR MU 00 isi pastreaza nealterate caracteristicile perioade lungi de timp.
* Aditivarea corespunzatoare antioxidanta asigura o buna rezistenta la degradare oxidativa, in stocare si in functionare, iar punctul de picurare ridicat permite utilizarea produsului intr-un camp larg de temperaturi.
* AGIP SP GR MU 00 poseda o buna adezivitate la suprafetele metalice rezistand indepartarii datorita vibratiilor. Unsoarea are si capacitatea de a rezista la spalare\ cu apa.
* Datorita faptului ca este o unsoare de tip multifunctional\, poate fi folosita pentru lubrifierea diferitelor organe de masini.
Specificatii si aprobari:
Unsoarea AGIP SP GR MU 00 este omologata de Caile Ferate Italiene, astfel:
- Categoria 002/188 (unsoare semifluida de litiu pentru ungerea bandajelor rotilor)
Utilizari:
* Unsoarea AGIP SP GR MU 00 a fost studiata si realizata pentru a fi folosita ca lubrifiant in toate cazurile in care este necesara o unsoare semifluida fara caracteristici EP. Se utilizeaza pentru ungerea lagarelor cu alunecare si rostogolire, articulatiilor, cuplajelor si altor organe de masini industriale, agricole etc. Se foloseste, de exemplu, in instalatiile centralizate ale autocarelor pentru ungerea diverselor componente.
* Produsul este recomandat, in special, pentru ungerea in sistem centralizat automat a bandajelor rotilor si contactelor alunecatoare ale pantografelor anumitor locomotive electrice (sisteme: De Limon, Lubromeccanica, Villy Wogel si altele).

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *