Unsoare AGIP SP GR MU 00

Ulei AGIP

Aceasta vaselina - AGIP SP GR MU 00 este o unsoare semifluida, pe baza de sapun de litiu (cu fibra medie), de tipul „multifunctional", pentru aplicatii diverse.
Proprietati si performante
* Avand o foarte buna rezistenta la solicitari termo-mecanice, unsoarea AGIP SP GR MU 00 isi pastreaza nealterate caracteristicile perioade lungi de timp.
* Aditivarea corespunzatoare antioxidanta asigura o buna rezistenta la degradare oxidativa, in stocare si in functionare, iar punctul de picurare ridicat permite utilizarea produsului intr-un camp larg de temperaturi.
* AGIP SP GR MU 00 poseda o buna adezivitate la suprafetele metalice rezistand indepartarii datorita vibratiilor. Unsoarea are si capacitatea de a rezista la „spalare" cu apa.
* Datorita faptului ca este o unsoare de tip „multifunctional", poate fi folosita pentru lubrifierea diferitelor organe de masini.
Specificatii
Unsoarea AGIP SP GR MU 00 este omologata de Caile Ferate Italiene, astfel:
- Categoria 002/188 (unsoare semifluida de litiu pentru ungerea bandajelor rotilor)
Utilizari
* Unsoarea AGIP SP GR MU 00 a fost studiata si realizata pentru a fi folosita ca lubrifiant in toate cazurile in care este necesara o unsoare semifluida fara caracteristici EP. Se utilizeaza pentru ungerea lagarelor cu alunecare si rostogolire, articulatiilor, cuplajelor si altor organe de masini industriale, agricole etc. Se foloseste, de exemplu, in instalatiile centralizate ale autocarelor pentru ungerea diverselor componente.
* Produsul este recomandat, in special, pentru ungerea in sistem centralizat automat a bandajelor rotilor si contactelor alunecatoare ale pantografelor anumitor locomotive electrice (sisteme: De Limon, Lubromeccanica, Villy Wogel si altele).

Fisa tehnica pentru Unsoare AGIP SP GR MU 00 Descarca fisa tehnica pentru

Unsoare AGIP SP GR MU 00

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare AGIP SP GR MU 00
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.