Ulei universal biologic - degripant - spray OKS 8600 / 8601*

Ulei OKS
Ulei universal biologic - degripant - spray OKS 8600 / 8601*

Specificatii:
ISO VG 7
DIN 51 502: CL E 7

Domenii de utilizare:
Ulei universal pentru ateliere. Biodegradabil, cu capacitate extrem de buna de fluaj. Ajuta la desfacerea pieselor blocate cum ar fi suruburi, bolturi, zale ale lanturilor, articulatilor, arcurilor, balamale si broaste si lubrifiaza in acelasi timp. Indeparteaza umezeala de pe suprafetele metalice si de pe instalatiile electrice. Protejeaza sigur impotriva coroziunii. Curata suprafetele metalice si previne depunerea impuritatilor.

Avantaje:
Eficienta inalta prin capacitatea extrem de buna de penetrare si de dizolvare. Face posibila demontarea usoara protejand piesele foarte bine. Utilizare multilaterala in intreg domeniu de intretinere. Eficienta x7 intr-un produs: dizolva rugina, indeparteaza umezeala, indeparteaza straturile care impiedica contactul, lubrifiaza zone de frecare, intretine metalul, opreste coroziunea. Este biodegradabil.

Utilizare:
Pentru un efect optim zona corespunzatoare se va curata de impuritati mai intai mecanic. Apoi se aplica solutie din abundenta. Se va lasa sa actioneze conform adancimii de penetrare necesara. Daca este necesar se va repeta procedeul de maii multe ori. Loviturile usoare pe zonele respective vor usura procesul de dezasamblare. Se va lubrifia cu o cantitate suficienta. Se vor indeparta eventualele surplusuri. Se va amesteca numai cu lubrifianti adecvati.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei universal biologic - degripant - spray OKS 8600 / 8601*
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.