Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2 OKS 400

Ulei OKS
Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2 OKS 400

Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2

Specificatii:
DIN 51 502: KPFK-30

Domenii de utilizare:
Lubrifierea lagarelor de alunecare, de rostogolire si articulatiilor cu nuca, arborilor canelati, axelor, tijelor filetate si suprafetelor de alunecare de toate tipurile supuse la eforturi mari si/sau la socuri.

Avantaje:
Se preteaza foarte bine la piese supuse unor eforturi foarte mari. Eficacitate inalta prin efect dublu in combinatie optima. Economic prin prelungirea intervalelor de lubrifiere si astfel posibila economisire a costurilor de lubrifiere si intretinere prin reducerea timpilor de intrerupere si punere in functiune in urma uzurii.

Utilizare:
Pentru efect optim se va curata cu grija zona care urmeaza a fi lubrifiata, cu ajutorul curatitorului universal OKS 2610 / 2611. Inaintea umplerii cu unsoare, trebuie indepartata substanta de protectie impotriva coroziunii. Lagarul va fi astfel umplut, incat toate suprafetele functionale sa primeasca unsoare. Lagarele normale vor fi umplute pana la 1/3 a spatiului liber. Lagarele cu functionare lenta (valoarea DN < 50.000) si carcasale lor vor fi total umplute. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Relubrifierea se va executa cu ajutorul unei prese de ulei cu niplu de ungere sau cu sisteme automate de lubrifiere. Termenul de relubrifiere si cantitatea de relubrifiere se va stabili conform conditiilor de functionare. Daca eliminarea unsorii vechi nu este posibila, se va delimita cantitatea de unsoare, pentru a evita o supralubrifiere a lagarului. La intervale de relubrifiere mai lungi trebuie vizat un schimb complet de lubrifiant. Poate fi amestecat numai cu lubrifianti adecvati.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2 OKS 400
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.