Curatitor biologic industrial pe baza de apa, concentrat OKS 2650

Ulei OKS
Curatitor biologic industrial pe baza de apa, concentrat OKS 2650

Domenii de utilizare:
Curatirea murdariei uleioasa, grasa sau cu funingine, de exemplu la utilajele din constructii, camioane, constructii si suprastructuri, masini-unelte, utilaje de imbuteliere, a reziduurilor de ulei sau unsoare de pe podelele atelierelor si din industria alimentara.

Avantaje:
Combinatie de substante active cu aditivi de protectie anticoroziva pe termen scurt. Nu contine solventi, deci nu emana vapori nocivi. Biodegradabil, cu un excelent comportament de separare. Nu ataca plasticul, etansarile, cauciucul si suprafetele metalice sensibile. Inregistrat la NSF in categoria A1 sub nr. 129003.

Utilizare:
Diluare cu apa pina la 1:40 in functie de gradul de murdarie. Pentru suprafete foarte murdare este recomandata o dilutie de 1:5. In toate celelalte cazuri este suficienta o dilutie de 1:10 pana la 1:40. Curatati cu solutia diluata si clatiti dupa scurt timp cu apa sau stergeti cu o carpa. Poate fi utilizata si cu echipamente de inalta presiune. Recomandam incercarea rezistentei suprafetelor inaintea aplicarii.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Curatitor biologic industrial pe baza de apa, concentrat OKS 2650
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.