Lac glisare cu MOS2 - cu uscare rapida - spray OKS 511

Ulei OKS
Lac glisare cu MOS2 - cu uscare rapida - spray OKS 511

Lac glisare cu MOS2 - cu uscare rapida - spray

Domenii de utilizare:
Lubrifieri in cazul in care nu sunt posibile sau eficace lubrifierile cu ulei sau vaselina. Scurteaza si imbunatateste condiitiile de penetrare ale lagarelor de alunecare, imbinarilor dintate si altor imbinari de alunecare, in special la solicitari mari si viteze de alunecare mici, la miscari oscilatorii sau functionare intermitenta. Lubrifiere uscata la distante de alunecare mici, dupa caz si dupa timpi lungi de repaus, la eventuale acoperiri cu praf sau la temperaturi inalte. In cazul unei lubrifieri permanenete este necesara o proba. Si pentru acoperirea sculelor de stantat.

Avantaje:
Eficienta mare datorita aderentei foarte bune pe suprafete de baza pregatite. Indice de frecare constant la cele mai mari solicitari ale peliculei de alunecare. Protectie marita impotriva uzurii a suprafetelor de glisare care nu pot fi altfel lubrifiate. Rezistent impotriva radiatiilor, rezistent la vid.

Utilizare:
Pentru o aderenta optima vor fi curatate suprafetele cel mai bine mai intai mecanic si in continuare cu OKS 2610 / OKS 2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Pretratarea chimica sau mecanica a suprafetelor poate mari durata de viata a lacului de glisare. Spray-ul se va agita bine inainte de utilizare. Se va aplica de la cca 20-30 cm un strat uniform de subtire pe suprafata. Trebuie evitate surplusurile. Conditiile de uscare si intarire conform datelor tehnice de mai jos.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Lac glisare cu MOS2 - cu uscare rapida - spray OKS 511
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.