Lac pentru oteluri superioare - spray OKS 2541

Ulei OKS
Lac pentru oteluri superioare - spray OKS 2541

Domenii de utilizare:
Acoperire cu strat de protectie impotriva coroziunii a conductelor in intregul domeniu al dotarii tehnice clima si aerisire. In constructia fasadelor, constructiilor metalice d.e. balustrade, parti ale podurilor sau stalpi.

Avantaje:
Eficienta mare prin proprietatile foarte bune de aderenta si rezistenta mare la lovituri si zgarieturi a peliculei intarite. Se preteaza foarte bine ca si protectie anticoroziva decorativa a tuturor suprafetelor metalice. Economic prin consum redus si ventil autocuratitor (nu este necesara pulverizare peste cap si astfel nu se pierde solvent si gaz chiar si la utilizare deasa)

Utilizare:
Pentru un efect optim se vor curata suprafetele, mai bine intai mecanic si in continuare cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Spray-ul se va agita inainte de aplicare. Se va pulveriza de la o distanta de circa 20-30 cm un strat uniform de subtire pe suprafata pregatita(miscari in cruce sau circulare). A se evita surplusurile locale. A se respecta timpii de uscare conform datelor tehnice de mai jos. Pentru obtinerea unor straturi mai groase se va repeta procedeul. A nu se lucra sub + 10 grd C si peste 80% umiditatea relativa a aerului.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Lac pentru oteluri superioare - spray OKS 2541
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.