PTFE - Lac glisare - spray OKS 571

Ulei OKS
PTFE - Lac glisare - spray OKS 571

PTFE - Lac glisare - spray

Domenii de utilizare:
Lubrifiere uscata a diferitelor materiale care gliseaza unul fata de celalalt respectiv se freaca unul de celalalt cum ar fi metalele, lemnul, ceramica, cauciucul ca si materiale plastice ce pot fi lacuite. Pentru utilaje de ambalare, suprafete de alunecare in industria materialelor plastice si textila, role mobile si jgheaburi in domenii ale transportului, samd. Acoperire antiaderenta a garniturilor sau a suprafetelor de etansare de toate tipurile pentru prevenirea lipirii, pentru inlaturarea scartaiturilor a materialelor moi si tari (d.e. cauciuc pe sticla), pentru impregnarea hidrofuga a materialelor absorbante sau ca pelicula de separare la utilizari ale rasinei pentru turnat.

Avantaje:
Eficacitate inalta datorita aderentei bune pe baze pregatite. Se preteaza foarte bine la lubrifierea de functionare usoara diferitelor imperecheri de material. Acoperiri de glisare incolore si fara miros cu proprietati antiaderenta.

Utilizare:
Pentru aderenta buna se vor curata suprafetele, mai bine mai intai mecanic si ulterior cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Un tratament prealabil chimic sau mecanic poate prelungi durarta de viata a lacului de glisare. Doza se va agita bine inainte de utilizare. Se va aplica de la o distanta de cca 20-30 cm uniform de subtire pe suprafata pregatita. Se vor evita surplusurile locale (d.e.ciocurile). Conditii de uscare si intarire conform urmatoarelor date tehnice.

Doresc oferta de pret sau detalii despre PTFE - Lac glisare - spray OKS 571
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.