Pulbere microfina cu MOS2 OKS 111

Ulei OKS
Pulbere microfina cu MOS2 OKS 111

Pulbere microfina cu MOS2 - pulbere, spray

Domenii de utilizare:
Pentru imbunatatirea proprietatilor de alunecare ale organelor de masina, aparatelor si pieselor de precizie, special pentru suprafete prelucrate fin. Lubrifierea uscata a zonelor greu accesibile dupa montare. Destinata pentru lubrifiere de lunga durata eventual si pe toata durata de viata.

Avantaje:
Diminueaza frecarea si uzura in domeniul larg de temperatura. Eficacitate inalta prin afinitatea MoS2 cu metalele. Frecare foarte mica la o sarcina admisibila foarte mare. Consum minim prin obtinerea unor pelicule extrem de subtiri. Nu este conducator electric si este amagnetic. Stabil chimic, exceptie facand la gazele halogene, la acid sulfuric concentrat si la acid azotic concentrat.

Utilizare:
Pentru o aderenta optima se vor curata suprafetele, cel mai bine mai intai mecanic si in continuare cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Pe suprafata de alunecare se va pulveriza un strat uniform de subtire de pulbere de la o distanta de cca 15-20 cm. Solventul trebuie lasat sa se evapore.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Pulbere microfina cu MOS2 OKS 111
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.