Solutie de lustruire cu zinc OKS 2521

Ulei OKS
Solutie de lustruire cu zinc  OKS 2521

Domenii de utilizare:
Reparatii prin sudura, gaurire sau taiere a zincarilor intrerupte sau deteriorate (zincari la cald, zincari galvanice sau zincari prin pulverizari cu flacara, fara lacuiri ulterioare. Poate fi utilizat ca aplicare in doua straturi pentru protectie anticoroziva rezistenta la intemperii.

Avantaje:
Eficienta mare prin aportul inalt de particule de zinc si aluminiu. Se preteza la protectia anticoroziva cu zinc. Combina protectia cu zinc cu stralucirea decorativa a aluminiului. Poate fi bine sudat. Economicos, datorita consumului mic prin ventil de pulverizare autocuratator (nu este necesara intoarcerea spray-ului peste cap, astfel nu exista pierderi nici de solvent si nici de gaz).

Utilizare:
Pentru o eficienta mare se vor curata suprafetele, mai bine mai intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610/OKS 2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Spray-ul se va agita bine inainte de utilizare. Se va aplica un strat subtire si uniform de la o distanta de 20-30 cm pe suprafata pregatita (miscari incrucisate sau circulare). A se evita surplusurile locale. Timpii de uscare conform tabelului de mai jos. Pentru obtinerea unor straturi mai groase, sa se repete procedeul. A nu se lucra sub +10°C si nu peste 80% umiditate relativa.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Solutie de lustruire cu zinc OKS 2521
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.