Solutie de separare pentru suduri - spray OKS 1601

Ulei OKS
Solutie de separare pentru suduri - spray OKS 1601

Domenii de utilizare:
Protectia tuturor tipurilor de suprafete ca si duzele de sudare la sudare autogena, cu gaz de protectie si electrica.Previne sudarea stropilor de sudura pe suprafete sau pe duza.

Avantaje: Se preteaza foarte bine ca pelicula de separare sigura, transparenta. Protejeaza piesa si duza de sudare eficient impotriva sudarii stropilor de sudura.Este posibila,fara probleme, dupa degresare - lacuirea, metalizare sau imprimare ulterioara. Protejeaza mediul-pentru ca este pe baza de apa.

Utilizare:
Pentru o eficienta optima, se vor curata suprafetele mai bine mai intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610/OKS 2611 curatitor universal. Spray-ul se va agita inainte de utilizare. Se va aplica o pelicula subtire uniforma,de la o distanta de cca 20-30 cm pe zona care este supusa stropilor de sudura. Ambalajul trebuie ferit de inghet.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Solutie de separare pentru suduri - spray OKS 1601
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.