Spray de protectie cu zinc OKS 2511

Ulei OKS
Spray de protectie cu zinc OKS 2511

Domenii de utilizare:
Repararea pieselor zincate (zincate la cald, zincate galvanic sau zincate prin pulverizare cu flacara) deteriorate prin sudura, gaurire sau taiere. Grunduire metalelor feroase inaintea lacuirilor ulterioare (aplicarea unui strat de grund din pulbere de zinc) in locul unei zincari care nu poate fi efectuata d.e. la reparatii ale autovehiculelor si navelor, in cazul constructiilor metalice inalte, joase si in constructia podurilor, in cazul constructiilor de cisterne, conductelor aeriene, la gratare , stalpi de gard si semafoare, instalatii de evacuare, jgheaburi etc.

Avantaje:
Eficienta inalta prin protectie anticoroziva catodica, activa. Se preteaza foarte bine la structura primului strat la sisteme de vopsire pe termen lung. Utilizare in multe domenii ca protectie anticoroziva temporara sau permanenta la piese care sunt solicitate termic si care sunt supuse coroziunii. Este economic prin consumul redus si ventil de pulverizare autocuratitor (nu este necesara intoarcerea spray-ului peste cap, astfel nu exista pierderi nici de solvent si nici de gaz). Suplimenteaza zincarile si realizeaza o baza de aderare cu o microrugozitate pentru lacuiri ulterioare. Se preteaza si la sudura prin puncte.

Utilizare:
Pentru o eficienta optima se vor curata suprafetele, cel mai bine intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610/OKS 2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Spray-ul trebuie bine scuturat inaintea utilizarii. De la distanta de cca 20-30 cm se va aplica un strat subtire pe suprafata pregatita (miscari incrucisate sau circulare). A se evita surplusul local. Timpii de uscare conform datelor tehnice. Pentru straturi mai groase se va repeta procedeul. A nu se prelucra sub +10?C si peste 80% umiditate relativa a aerului.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Spray de protectie cu zinc OKS 2511
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.