Spray pentru roti dintate - uscat OKS 491

Ulei OKS
Spray pentru roti dintate - uscat OKS 491

Spray pentru roti dintate - uscat

Domenii de utilizare:
Lubrifierea angrenajelor dintate deschise, care sunt supuse uzurii din cauza coroziunii si a imbacsirilor persistente d.e utilaje de constructii, prese cu surub, concasoare, mori, trolii, utilaje de colectare si evacuare a gunoiului, clest de ridicat navali sau constructii hidrotehnice. Cabluri expuse intemperiilor cum ar fi d.e.: macarale, ascensoare si funiculare, echipamente navale si Offshore pentru lubrifieri etansante diverse si a lanturilor si cailor cu tractiune cu lant grosolane.

Avantaje:
Eficienta inalta prin capacitatea extraordinara de umezire si de lubrifiere. Reducerea frecarii si a uzurii si astfel reducerea timpilor necesari de punere in functiune. Economic prin consum redus datorita stratului subtire de aplicare si timp de aplicare redus datorita formei avantajoase ale spray-ului. In faza lichida OKS 491 umezeste suprafetele de alunecare si patrunde si in locasuri inguste. Dupa evaporarea solventilor ramane o pelicula elastica-uscata cu o capacitate inalta de aderenta. OKS 491 este rezistent la apa si are proprietati bune de protectie impotriva coroziunii. Pelicula uscata impiedica aderarea prafului si a impuritatilor.

Utilizare:
Pentru un efect optim zona nesolicitata care urmeaza a fi lubrifiata - va fi curatata cu grija d.e. cu OKS 2610 / OKS 2611 curatitor universal. Spray-ul trebuie agitat foarte bine inainte de utilizare. Se va aplica un strat uniform de subtire de la o distanta de cca 20-30 cm pe suprafata pregatita. Trebuie lasat sa se evapore solventul. A se respecta indicatiile producatorului de angrenaje si utilaje. A se stabili perioada de relubrifiere si cantitatea de lubrifiant utilizat conform conditiilor de utilizare. A se amesteca numai cu lubrifianti adecvati.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Spray pentru roti dintate - uscat OKS 491
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.