Ulei fin de intretinere, sintetic OKS 700 / 701*

Ulei OKS
Ulei fin de intretinere, sintetic OKS 700 / 701*

Specificatii:
ISO VG 7
DIN 51 502: CL X 7

Domenii de utilizare:
Lubrifierea, curatarea si protectia suprafetelor metalice decapate ale masinilor unelte de precizie, unitatilor de masurare, mecanismelor mecanicii fine si optica, instrumentelor de precizie, armelor si sistemelor de arme, organelor de masini de toate tipurile d.e. filete, lacate, balamale, angrenaje, piese glisabile sau ghidajelor.

Avantaje:
Eficacitate inalta prin capacitatea extrema de umezire, separare si protectie. Comportare neutra fata de materiale plastice, elastomer si lacuri. Capacitate buna de protectie impotriva umezelii cauzatoare de coroziune si umiditate. Utilizare multilaterala in intreg domeniu de intretinere si conservare.

Utilizare:
Pentru un efect optim terbuie curatata suprafata ce urmeaza a fi lubrifiata, cel mai bine mai intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Se va aplica uniform de subtire. Se vor indeparta eventualele surplusuri. A se amesteca doar cu lubrifianti adecvati.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei fin de intretinere, sintetic OKS 700 / 701*
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.