Ulei universal (si pentru industria alimentara) OKS 370 / 370*

Ulei OKS
Ulei universal (si pentru industria alimentara) OKS 370 / 370*

Ulei universal (si pentru industria alimentara)

Specificatii:
ISO VG 15
DIN 51 502: CL 15

Domenii de utilizare:
Lubrifierea garniturilor supapelor, mansetelor, inelelor O, angrenajelor, tijelor de piston si ghidajelor cursoarelor, lanturilor balamalelor sarniera si lanturilor cu role si mecanismelor intregii industrii alimentare, de producere a berii si a bauturilor, a lamelor taietoare in industria de hartie si cartonaje ca si ace si platine ale masinilor de tricotat samd. Si la influenta apei. Indepartare depunerilor de ulei si grasimi prin proprietatea excelenta de penetrare. Protejeaza impotriva umezelii.

Avantaje:
Se preteza foarte bine ca lubrifiant universal si substanta de separare pentru industria alimentara. Eficacitate inalta prin proprietati bune de penetrare si de indepartare a apei. Utilizare multipla pentru ca este incolor si d.p.d.v.fiziologic inofensiv. Are abilitare pentru industria alimentara si industria bauturilor ca lubrifiant si substanta de separare. Corespunde directivelor DAB 10. Inregistrat de catre NSF la categoria H1 sub nr. 124384.

Utilizare:
Pentru un efect optim trebuie curatate suprafetele cel mai bine mai intai mecanic si ulterior cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Se va aplica o cantitate suficienta pe zona ce urmeaza afi lubrifiata. Se vor evita pe cat posibil surplusurile. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Termenul si cantitatea de relubrifiere vor fi stabilite conform conditiilor de utilizare. Se va amesteca numai cu lubrifianti adecvati.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei universal (si pentru industria alimentara) OKS 370 / 370*
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.