Ulei universal OKS 600 / 601*

Ulei OKS
Ulei universal OKS 600 / 601*

Ulei universal

Specificatii:
ISO VG 7
DIN 51 502: C7

Domenii de utilizare:
Curatarea, lubrifierea, intretinerea si demontarea pieselor blocate sau ruginite cum ar fi suruburile, bolturi, zale, articulatii, manete, resorturi, ventile, balamale, broaste in fabrici, service-uri, auto, hobby. Piesele demontate vor fi protejate temporar impotriva coroziunii, se realizeaza din nou mobilitatea si nu mai scartaie.

Avantaje:
Eficienta mare prin capacitatea extrema de penetrare si de diluare. Demontare usoara prin protectia pe cat posibil de mare a pieselor. Utilizare multilaterala in domeniul intretinerii. Eficienta x 6 in acest produs: degripare, indepartarea umezelii, realizarea contactului, lubrifierea suprafetelor de frecare, ingrijirea metalului, oprirea coroziunii.

Utilizare:
Pentru o eficienta optima se va curata zona corespunzatoare mai intai mecanic. Se va aplica cantitate suficienta de ulei cu ajutorul unei pensule, unui gresor cu picurare, cani de ulei sau prin imersare. Se va lasa sa actioneze conform adancimii necesare de patrundere. Daca este necesar, se va putea repeta operatiunea. Se va aplica o cantitate sufient de mare. A se amesteca numai cu lubrifianti adecvat.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei universal OKS 600 / 601*
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.