Unsoare alba universala de inalta performanta OKS 470 / 471*

Ulei OKS
Unsoare alba universala de inalta performanta OKS 470 / 471*

Unsoare alba universala de inalta performanta (si pentru dotarea tehnica din industria alimentara)

Specificatii:
DIN 51 502: KF2K-30

Domenii de utilizare:
Lubrifierea lagarelor de alunecare, de rostogolire si articulatiilor cu nuca, axurilor, ghidajelor utilajelor din industria alimentara, de bauturi, textile, imbracaminte, hartie si carton, lubrifierea aparatelor de mecanica fina si a aparatelor de uz casnic.

Avantaje:
Se preteaza cel mai bine ca unsoare de siguranta pe zonele curate ce urmeaza a fi lubrifiate. Economisirea costurilor de ungere prin diminuarea timpilor de intrerupere si de punere in functiune.Nu este nociv d.p.d.v.igienic in sensul 3, aliniat 1 a Legii alimentelor si a obiectelor de uz casnic. Abilitare din partea LGA Nuernberg pentru utilizarea in dotarea tehnica din industria alimentare.

Utilizare:
Pentru efect optim se va curata cu grija zona care urmeaza a fi lubrifiata, cu ajutorul curatitorului universal OKS 2610 / 2611. Inaintea umplerii cu unsoare, trebuie indepartata substanta de protectie impotriva coroziunii. Lagarul va fi astfel umplut, incat toate suprafetele functionale sa primeasca unsoare. Lagarele normale vor fi umplute pana la 1/3 a spatiului liber. Lagarele cu functionare lenta (valoarea DN < 50.000) si carcasale lor vor fi total umplute. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Relubrifierea se va executa cu ajutorul unei prese de ulei cu niplu de ungere sau cu sisteme automate de lubrifiere. Termenul de relubrifiere si cantitatea de relubrifiere se va stabili conform conditiilor de functionare. Daca eliminarea unsorii vechi nu este posibila, se va delimita cantitatea de unsoare, pentru a evita o supralubrifiere a lagarului. La intervale de relubrifiere mai lungi trebuie vizat un schimb complet de lubrifiant. Poate fi amestecat numai cu lubrifianti adecvati.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare alba universala de inalta performanta OKS 470 / 471*
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.