Ulei OMV TRUCK BLUE GS SAE 10W-30

Ulei OMV

OMV truck blue GS SAE 10W-30 este un ulei de motor cu nivel scazut de cenusa pentru motoarele camioanelor de ultima generatie, in special pentru motoarele cu filtre de particule si /sau tehnologie SCR.
Proprietati
Combinatia de uleiuri de baza de inalta calitate si pachetul de aditivi cu nivel scazut de cenusa caracterizeaza OMV truck blue GS SAE 10W-30 ca un ulei de motor modern pentru vehicule commerciale cu un potential foarte ridicat de protejare a mediului ambiant. OMV truck blue GS SAE 10W-30 contribuie la reducerea emisiilor de particule si se evita astfel dezactivarea filtrelor de particule.
Nivel de emisii extreme de scazut, pentru o protectie maxima a aerului
Aditivarea cu nivel scazut de cenusa asigura o durata lunga de viata a filtrului de particule
Formulare speciala pentru carburant Diesel fara sulf
Intervale prelungite de schimb (consultati manualul tehnic de service)
Utilizare multigrad, chiar in conditii extreme de temperature de operare
SAE 10W-30 '' stay in grade"
Aplicatii
OMV truck blue GS SAE 10W-30 a fost in special dezvoltat pentru motoarele moderne ale camioanelor VOLVO. Formularea speciala apachetului de aditivi cu nivel scazut de cenusa si uleiurile de baza de inalta calitate, permit utilizarea acestui produs in motoarele EURO 5 si EURO 6 cu tehnologie SCR sau cu filter de particule, precum si sisteme complexe de tratare a gazelor de esapament. OMV truck blue GS SAE 10W-30 poate fi utilizat deasemenea in motoarele EURO 3 si EURO 4 cu filter de particule si/sau tehnologie SCR. Va rugam sa consultati intotdeauna manualul original de intretinere. De retinut ca numai carburanti Diesel fara sulf trebuie utilizati in motoare cu filtre de particule. OMV truck blue GS SAE 10W-30 nu trebuie amestecat cu alte tipuri de ulei, in special cand este utilizat in motoare cu filtre de particule.
Specificatii
ACEA E7/E9, API CJ-4/SM
Depaseste: CATERPILLAR ECF-3, CUMMINS CES 20081, Deutz DQC III-05, Mack EO-O PremiumPlus, MTU MTL 5044 Type 2.1, ZF TE-ML 07C
Aprobari
MAN 3575, MB-Approval 228.31, Renault Truck RLD-3, VOLVO VDS-4

Fisa tehnica pentru Ulei OMV TRUCK BLUE GS SAE 10W-30 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV TRUCK BLUE GS SAE 10W-30

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV TRUCK BLUE GS SAE 10W-30
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×