Ulei de transmisie OMV MPX SAE 75W-90

Ulei OMV

OMV gear oil MPX SAE 75W-90 este un ulei de transmisie complet sintetic, de inalta performanta, multigrad pentru transmisii manuale nesincronizate supuse sarcinilor ridicate si pentru transmisii manuale sincronizate.
Proprietati
OMV gear oil MPX SAE 75W-90 demonstreaza o stabilitate la imbatranire excelenta si aftel este recomandat pentru cele mai lungi intervale de schimb, in special pentru vehicule comerciale. Aditivii moderni de inalta performanta antiuzura si anticoroziune asigura un film stabil de lubrifiant si o durata de viata lunga a transmisiilor. Viscozitatea scazuta si proprietatile superioare de operare la rece, asigura un comfort al schimbarii treptelor de viteza.
Aplicatii
OMV gear oil MPX SAE 75W-90 este cea mai buna recomandare pentru vehiculele Mercedes comerciale, cu intervale extinse de schimb. Va rugam sa consultati intotdeauna instructiunile din cartea tehnica a autovehiculului !
Specificatii
API GL-4, MB 235.11
Aprobari
ZF TE-ML 08

Fisa tehnica pentru Ulei de transmisie OMV MPX SAE 75W-90 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei de transmisie OMV MPX SAE 75W-90

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei de transmisie OMV MPX SAE 75W-90
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×