Ulei OMV POWER TURB 32

Ulei OMV

OMV power turb 32 este un ulei de turbine partial sintetic cu o excelenta stabilitate la imbatrinire si protectie anticoroziune.
Proprietati
OMV power turb 32 combina o excelenta stabilitate la oxidare, chiar la temperaturi de exploatare ridicate cu o excelenta capacitate de dezaerare, o separare rapida a apei si protectie anticoroziune.
Aplicatii
In conformitate cu recomandarile constructorilor de echipamente, OMV power turb 32 poate fi utilizat pentru turbine pe gas in conditii de stres termic si pentru multe alte aplicatii care impun utilizarea unui ulei de turbine cu o excelenta stabilitate la imbatrinire.
Atunci cind se impune utilizarea unui ulei cu proprietati extrema presiune si antizura, OMV power turb EP 32 seria ( DIN 51515-2 TGP ) asigura aceste cerinte.
Specificatii
Lubrifianti conform DIN 51515–2 TG şi ISO 8068, indeplineste nivelul de performanta impus de ALSTOM, GENERAL ELECTRIC, MAN TURBO, SIEMENS, SKODA şi SOLAR.
Va rugam sa utilizati clasa de viscozitate corespunzatoare aplicatiei.

Fisa tehnica pentru Ulei OMV POWER TURB 32 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV POWER TURB 32

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV POWER TURB 32
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×