Ulei OMV COMP VDL 150

Ulei OMV

OMV comp VDL 150 este un ulei de inalta calitate, fara cenusa, pentru compresoare cu surub, piston , palete culisante, cu sau fara racire prin injectie.
Proprietati
OMV comp VDL 150 este extrem de rezistent impotriva imbatranirii si fiabil, protejaza efectiv impotriva uzurii si coroziunii. Produsul demonstreaza excelente proprietati la temperaturi scazute, proprietati bune de separare a aerului si de dezemulsionare, precum si o excelenta capacitate antispumare.
Aplicatii
OMV comp VDL 150 este ideal pentru lubrifierea motoarelor/ unitatilor de putere si compresoarelor cu surub. Previne formarea depunerilor in compresoare si astfel asigura o operare sigura, fara probleme. Poate fi deasemenea utilizata pentru pompe de vid, chiar atunci cand opereaza la presiuni peste presiunea atmosferica.

Fisa tehnica pentru Ulei OMV COMP VDL 150 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV COMP VDL 150

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV COMP VDL 150
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×