Ulei OMV DRILL DL

Ulei OMV

OMV drill DL este un ulei de prelucare a metalelor, fara clor, cu viscozitate scazuta, formulat dintr-un ulei de baza de inalta calitate, cu componente semisintetice si un pachet de aditivi de inalta eficienta.
Proprietati
OMV drill DL este caracterizat de o capacitate ridicata de preluare a presiunii.
Combinatia optimizata de aditivi si proportia de componente semintetice asigura o durata lunga de viata a muchiilor de taiere si a caii de ghidare.
Proprietatile bune de spalare asigura o separare rapida a uleiului de ashiile de taiere.
Efectul antiuzura ridicat in conjunctie cu aditivii polari activi realizeaza o lubrifiere sigura a cailor de ghidare si o calitate ridicata a suprafetei pieselor de lucru chiar in cazul unor duritati ridicate si prelucrarii unor aliaje speciale.
OMV drill DL este un produs fara miros si asigura o formare redusa a cetei de ulei in aplicatie, gratie combinatiei optime dintre uleiul de baza si pachetul special de aditivi utilizat in formulare.
Aplicatii
OMV drill DL este utilizat cu suces in multe procese de prelucrare, in special in operatii de gaurire in adancime, chiar pentru materiale dificil de prelucrat.
Atentie! In timpul prelucrarii diverselor metale neferoase si a aliajelor lor, OMV drill DL poate cauza decolorarea acestora.
Contactati specialistii nostrii pentru suportul tehnic corespunzator.

Fisa tehnica pentru Ulei OMV DRILL DL Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV DRILL DL

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV DRILL DL
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×