Ulei OMV HYD HLP D 46

Ulei OMV

OMV hyd HLP-D 46 este un fluid hidraulic fara zinc si fara cenusa, detergent, recomandat pentru lubrifierea lagarelor si angrenajelor si pentru umplerea sistemelor hidraulice.
Proprietati
OMV hyd HLP-D 46 este un ulei multifunctional cu o performanta ridicata de curatare, dispersanta si proprietati excelente antiuzura. Adeseori atit echipamentele cit si fluidele hidraulice trebuie sa lege si sa transporte condens pentru a evita coroziunea, vaporii de apa si cavitatia. Datorita caracteristicilor de dispersanta ale produsului, apa in cantitate scazuta se evapora foarte usor si poate fi indepartata mai usor din sistem. In plus, depunerile de praf, compusii de degradare oxidativa sau fluidele de racire pot si evitate.
Aplicatii
OMV hyd HLP-D 46 este utilizat pentru angrenaje sau pentru lubrifierea lagarelor de alunecare si rostogolire si in sisteme hidraulice care opereaza in regime sever, in conformitate cu recomandarile constructorilor de echipamente.
Specificatii
DIN 51517-CLP; DIN 51502-HLP-D; DIN 51524-2

Fisa tehnica pentru Ulei OMV HYD HLP D 46 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV HYD HLP D 46

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV HYD HLP D 46
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×