Ulei OMV GEAR HST 68

Ulei OMV

OMV gear HST 68 este un ulei pentru extrema presiune, formulat din ulei de baza inalt rafinat cu solventi si aditivare antiuzura fara cenusa.
Proprietati
OMV gear HST 68 a demonstart capacitate superiora de preluare a sarcinii (Timken: 70 lbs) si chiar chiar in conditii severe, presiune ridicata de siprafata si sarcini intermitente, ramine stabil. Ca rezultat oboseala de suprafata este blocata, iar formarea pittingului si micropittingului este evitata.
Datotita stabilitatii la oboseala, tendintei de reduse de spumare si variatiei scazute a viscozitatii cu temperatura, durata de viata in operare a OMV gear HST 68 comparativ cu uleiurile conventionale EP poate fi prelungita.
OMV gear HST 68 demonstreaza o protectie anticoroziune eficienta si este complet compatibil cu otelul, cuprul, elastomerii si vopselele.
Aplicatii
OMV gear HST 68 este recomandat pentru performanta sa in angrenaje care transfera un cuplu foarte ridicat ( deasemena cu alunecare ridicata ) ca si in angrenaje supuse stresului si temperaturilor foarte ridicate. Deasemenea este utilizat pentru lagare cu rostogolire si alunecare care opereaza sub sarcina ridicata, cum sunt lagare de mori, laminoare, prese sau concasoare.
OMV gear HST 68 indeplineste toate cerintele uleiurilor aditivate EP pentru angrenaje.
Specificatii
DIN 51 517-CLP; ISO 12925-1 TYP CKC, Cerintere Timken Ltd. pentru lagare cu rostogolire
US Steel 222, 223, 224; SEB 181 226; AGMA 250.04; AGMA 9005-D94
Test FZG treapta de sarcina fara deteriorare, conform DIN 51 354 – 02 - A/8,3/90 – M: >12
Uzura specifica in treapta de sarcina 12: 0,19 mg/kWh
Rezistenta la micro-pitting conform FVA Informationsblatt Nr. 54/I-IV: >10
Aprobari
Aprobat de FLENDER BA 7300 si Müller Weingarten DT 55005

Fisa tehnica pentru Ulei OMV GEAR HST 68 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV GEAR HST 68

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV GEAR HST 68
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.