Unsoare OMV SIGNUM EPX 2

Ulei OMV

OMV signum EPX2 este o unsoare multifunctionala EP, formulate pe baza de litiu complex drept ingrosator, ulei de baza mineral si inhibitori de coroziune si antioxidanti, precum si aditivi antiuzura si extrema presiune.
Caracteristici
• Stabilitate termica si mecanica
Protectie eficienta a componentelor, chiar in conditii de alunecare ridicata si sarcini de soc la temperature ridicate, pentru prelungirea duratei de viata a echipamentului so reducerea opririlor
neplanificate
• Stabilitate la oxidare ridicata
Lubrifiere de lunga durata si chiar pe toata durat ade viata, pentru reducerea costurilor de mentenanata si a costurilor de achizitie.
• Stabilitatea la forfecare
Consistenta stabila chiar in conditii dificile, reducerea costurilor datorita intervalelor foarte lungi de relubrifiere.
• Rezistenta ridicata la apa
Garanteaza o lubrifiere stabile si protectie anticoroziune, chiar in conditii de patrundere a apei, pentru prelungirea duratei de viata a componentelor lubrifiate.
• Protectie foarte buna antirugina si anticoroziune
Garanteaza o protectie sigura in conditii de umiditate ridicata, pentru prelungirea duratei de viata a componentelor.
• Pompabilitate foarte buna
Aplicabila pentru sisteme de lubrifiere centralizata, pentru reducerea inventarului de produse.
• Aplicatii universale
Acopera un domeniu vast de aplicatii pentru reducerea inventarului de produse.
Aplicatii
Domeniu de aplicatii multifunctional, pentru lagarele plane si cu alunecare care sunt supuse presiunilor ridicate, la temperature ridicate, pentru echipamente industriale cum sunt motoare electrice, masini unelte, masini de hartie, ventilatoare de aer cald, pompe, ehipamente din industria otelului, si aplicatii auto cum ar fi lubrifierea lagarelor de roti ale autovehiculelor, vehiculelor utilitare si echipamente din constructii; de asemenea se poate utiliza si in sisteme de lubrifiere centralizata.
Domeniul temperaturilor de utilizare -35°C / +160°C.
Specificatii
Depaseste :DIN 51 825 - KP 2 P-30

Fisa tehnica pentru Unsoare OMV SIGNUM EPX 2 Descarca fisa tehnica pentru

Unsoare OMV SIGNUM EPX 2

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare OMV SIGNUM EPX 2
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.