Unsoare TOTAL MULTIS COMPLEX EP2

Ulei TOTAL

Unsoare multifunctionala cu sapun complex de litiu pentru temperaturi inalte, cu aditiv de extrema presiune.
APLICATII
- Unsoare multifunctionala cu functie EP, pentru lubrifieri generale.
- Recomandari
MULTS COMPLEX EP2 este destinata pentru lubrifiere la diverse aplicatii in toate conditiile de operare, dar in mod particular in locurile in care temperatura de lucru este ridicata si utilizarea unsorilor cu sapun conventional de litiu este limitata.
MULTIS COMPLEX EP2 este o unsoare multifunctionala formulata pentru lubrifierea unor componenti si subansambluri mecanice supuse in eforturi mecanice mari cum sunt: rulmentii cu role conice, rulmentii cu bile, lagare clasice si lagare de antifrictiune, articulatii cilindrice si sferice, cuple mecanice, lanturi si diverse dispozitive de transport supuse la vibratii si socuri mecanice utilizate in transporturi, agricultura si la automobile de teren.
Indicata ca unsoare de uz multifunctional la aplicatii industriale care solicita o unsoare NLGI 2 aditivata pentru conditii extrema presiune, rezistenta la temperaturi ridicate.
Evitarea contaminarii cu praf sau orice alt tip de impuritati mecanice sau suspensii uscate sau/si umede la momentul aplicarii. Este preferabila aplicarea cu sistem pneumatic sau sistem individual cu piston din cartuse speciale.
PERFORMANTE
ISO 6743-9 : L - XBEHB 2
DIN 51502 : KP2P - 20
AVANTAJE
- Domeniu de utilizare extins.
- Pelicula de lubrifiere cu rezistenta mecanica buna.
- Stabilitate mecanica.
- Stabilitate termica.
- Nu contine compusi periculosi pentru sanatate
- Buna miscibilitate.
Multumita formulei sale sofisticate MULTIS COMPLEX EP 2, respecta o larga gama de reglementari. Domeniul sau de aplicabilitate este extins, permitand rationalizarea stocurilor si simplitatea proceselor de intretinere.
Respecta reglementarile majoritatii producatorilor de echipamente de origine.
Formeaza o pelicula de lubrifiere durabila, rezistenta la umiditate, la temperaturi diverse si la actiunea majoritatii substantelor cu efect poluant, astfel asigurand reducerea costurilor generale si de intretinere.
MULTIS COMPLEX EP 2, nu contine plumb, sau alt metal greu considerat periculos pentru sanatatea umana si pentru mediu.

Fisa tehnica pentru Unsoare TOTAL MULTIS COMPLEX EP2 Descarca fisa tehnica pentru

Unsoare TOTAL MULTIS COMPLEX EP2

Doresc oferta de pret sau detalii despre Unsoare TOTAL MULTIS COMPLEX EP2
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.